Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/10/2022
11:15 - 12:15

Locatie
HILL

Categorieën


Titel: Hoop!

We gaan van crisis naar crisis: corona, stikstof, Oekraïne, vluchtelingen, energieprijzen en klimaat. Velen van ons worden persoonlijk getroffen door deze crisissen, in onze gezondheid of economische bestaanszekerheid. Tegelijk raken al die rampen bij elkaar ons ook mentaal. Bij #Hill gaan we daarom samen op zoek naar hoop. Echte hoop die de ernst van de crisis serieus neemt en ons tegelijk helpt om door de crisis heen te geraken.

Schriftlezing: Openbaring 5:1-10

Spreker: Roeland Dam, jeugdwerker PKN Wateringen

Tijd: 11.15-12.15

Welkom!

Op zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God, om te zingen of te luisteren naar lied en/of muziek. We doen dit, om zo inhoud te geven aan de relatie met God. We prijzen God om wie Hij is en wat Hij doet. Hij is betrokken op ons mensen; Hij wil met ieder op weg in deze wereld.

Vanaf 10.30 is er koffie en thee, en vanaf 12:00 een hapje en een drankje met voor wie zin heeft aansluitend een lunch. We vinden het fijn wanneer iets te eten meeneemt voor jezelf en eventueel een persoon extra. Er is een magnetron en een gasstel aanwezig om iets op te warmen. Een salade of gesmeerde crackers of broodjes (bijvoorbeeld) zijn natuurlijk ook een prima optie.
Heel hartelijk welkom! Er is kinderoppas aanwezig.