Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/10/2022
11:15 - 12:15

Locatie
HILL

Categorieën


Serie: Abraham en de kunst van geloven

Deel 4: Wie laat mij weer lachen?

Centraal staat het verhaal van Sara uit hfd 18. Ze krijgt te horen dat ze zwanger wordt, maar ze gelooft dat gewoon niet. Niet zo gek ook, gezien haar leeftijd. Maar toch gebeurt het. Ze maakt de move van verbittering naar oprechte, diepe blijdschap. Hoe krijgen wij die blijdschap, die lach op ons gezicht weer terug, als wij zijn vastgelopen in ons leven?

Spreker: Mark van Leeuwen

Bijbellezing: Genesis 18:1-15 en 21:1-7

Tijd: 11.15u

Welkom!

Op zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God, om te zingen of te luisteren naar lied en/of muziek. We doen dit, om zo inhoud te geven aan de relatie met God. We prijzen God om wie Hij is en wat Hij doet. Hij is betrokken op ons mensen; Hij wil met ieder op weg in deze wereld.

Vanaf 10.30 is er koffie en thee, en vanaf 12:00 een hapje en een drankje met voor wie zin heeft aansluitend een lunch. We vinden het fijn wanneer iets te eten meeneemt voor jezelf en eventueel een persoon extra. Er is een magnetron en een gasstel aanwezig om iets op te warmen. Een salade of gesmeerde crackers of broodjes (bijvoorbeeld) zijn natuurlijk ook een prima optie.
Heel hartelijk welkom! Er is kinderoppas aanwezig.