Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2022
11:15 - 12:15

Locatie
HILL

Categorieën


Serie: Abraham en de kunst van geloven

Deel 3: Twijfel

Abraham laat zien wat het betekent om te geloven in een God die je roept, zonder dat je weet hoe je leven dan verloopt. Maar God is te vertrouwen, dat is wat Abraham ons steeds laat zien. Dat wil niet zeggen dat Abraham nooit vragen had. Of nooit bang was. Zondag zal ik het hebben over de twijfel van Abraham. En dat juist híj die twijfel kende, dat is hoopvol voor ons.

Spreker: Mark van Leeuwen

Bijbellezing: Genesis 15:1-21

Tijd: 11.15u

 

 

Welkom!

Op zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God, om te zingen of te luisteren naar lied en/of muziek. We doen dit, om zo inhoud te geven aan de relatie met God. We prijzen God om wie Hij is en wat Hij doet. Hij is betrokken op ons mensen; Hij wil met ieder op weg in deze wereld.

Vanaf 10.30 is er koffie en thee, en vanaf 12:00 een hapje en een drankje met voor wie zin heeft aansluitend een lunch. We vinden het fijn wanneer iets te eten meeneemt voor jezelf en eventueel een persoon extra. Er is een magnetron en een gasstel aanwezig om iets op te warmen. Een salade of gesmeerde crackers of broodjes (bijvoorbeeld) zijn natuurlijk ook een prima optie.
Heel hartelijk welkom! Er is kinderoppas aanwezig.