Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/09/2022
11:15 - 12:15

Locatie
HILL

Categorieën


Thema: Veranderd door de Geest

Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn belangrijke thema’s in onze tijd. We kunnen gebruik maken van een groot aanbod van lifestyle tijdschriften, coaches en cursussen. We worden ook aangespoord om een leven lang te leren. En therapeuten helpen ons graag verder als we het zelf even niet weten. Deze waarde van persoonlijke ontwikkeling vinden we terug in de bijbel. Paulus schrijft dat we door de Geest veranderd worden naar het beeld van Jezus. Zondag gaan we dieper in op de richting die deze persoonlijke ontwikkeling inslaat, en hoe de Geest in ons werkt.

Spreker: Roeland Dam

Bijbellezing:  2 Korintiërs 3 : 18 tot  4 : 6

Tijd: 11.15u

 

 

Welkom!

Op zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God, om te zingen of te luisteren naar lied en/of muziek. We doen dit, om zo inhoud te geven aan de relatie met God. We prijzen God om wie Hij is en wat Hij doet. Hij is betrokken op ons mensen; Hij wil met ieder op weg in deze wereld.

Vanaf 10.30 is er koffie en thee, en vanaf 12:00 een hapje en een drankje met voor wie zin heeft aansluitend een lunch. We vinden het fijn wanneer iets te eten meeneemt voor jezelf en eventueel een persoon extra. Er is een magnetron en een gasstel aanwezig om iets op te warmen. Een salade of gesmeerde crackers of broodjes (bijvoorbeeld) zijn natuurlijk ook een prima optie.
Heel hartelijk welkom! Er is kinderoppas aanwezig.