Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/01/2022
11:00 - 12:00

Locatie
HILL

Categorieën


Serie: Genesis en het raadsel van het leven

Deel 1: Het lied van de schepping

 

Er zijn weinig passages in de Bijbel die zoveel discussie opleveren als de eerste hoofdstukken van Genesis. Ik las een boek met de veelzeggende titel: ‘Seven days that divide the world’ (door John C. Lennox). We duiken de gevoelige materie in met elkaar en het eerste hoofdstuk stelt ons de vraag: worden we hier wijzer over het ontstaan van de schepping of over de betekenis ervan?

 

 

 

Welkom!

Op zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God, om te zingen of te luisteren naar lied en/of muziek. We doen dit, om zo inhoud te geven aan de relatie met God. We prijzen God om wie Hij is en wat Hij doet. Hij is betrokken op ons mensen; Hij wil met ieder op weg in deze wereld.

Vanaf 10.30 is er koffie en thee, en vanaf 12:00 een hapje en een drankje met voor wie zin heeft aansluitend een lunch. We vinden het fijn wanneer iets te eten meeneemt voor jezelf en eventueel een persoon extra. Er is een magnetron en een gasstel aanwezig om iets op te warmen. Een salade of gesmeerde crackers of broodjes (bijvoorbeeld) zijn natuurlijk ook een prima optie.
Heel hartelijk welkom! Er is kinderoppas aanwezig.