Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/02/2020
11:00 - 12:00

Locatie
HILL

Categorieën


De mens: Gods meesterwerk
Hoe kijk jij naar jezelf? Als iets belangrijk is vandaag, dan is dat ons zelfbeeld. Social media leeft ervan.
Alles staat of valt met zelfvertrouwen. Leer je eigenwaarde ontdekken, dan kun je alles aan. Maar eigenlijk hebben we geen enkele reden om zo positief over onszelf te zijn. Want de mens is een product van toeval. Jij bent per ongeluk op aarde. Niemand heeft jou gewild. Dat is de heersende visie op universiteiten en in de media. En niemand die zich druk maakt over deze tegenstrijdigheid.
Psalm 8 laat een heel ander mensbeeld zien. Een mensbeeld, dat eigenlijk veel beter past bij de hoge waarde die de mens zichzelf vandaag toedicht. Hoe doet deze Psalm dat? En wat doet dat met mij?

Spreker: Mark van Leeuwen

==================================

Welkom!

Op zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God, om te zingen of te luisteren naar lied en/of muziek. We doen dit, om zo inhoud te geven aan de relatie met God. We prijzen God om wie Hij is en wat Hij doet. Hij is betrokken op ons mensen; Hij wil met ieder op weg in deze wereld.

Vanaf 10.30 is er koffie en thee, en vanaf 12:00 een hapje en een drankje met voor wie zin heeft aansluitend een lunch. We vinden het fijn wanneer iets te eten meeneemt voor jezelf en eventueel een persoon extra. Er is een magnetron en een gasstel aanwezig om iets op te warmen. Een salade of gesmeerde crackers of broodjes (bijvoorbeeld) zijn natuurlijk ook een prima optie.
Heel hartelijk welkom! Er is kinderoppas aanwezig.