Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/02/2020
11:00 - 12:00

Locatie
HILL

Categorieën


Hoe ga je om met de tegenslagen in je leven? Een vraag die veel mensen bezighoudt.

Vandaag is er nauwelijks nog ruimte voor verdriet, voor pijn, voor dingen die niet lukken. De Vlaamse psychiater Dirk de Wachter noemt dat een groot gebrek in onze samenleving. Ongelukkig zijn wordt gezien als falen. Terwijl lijden onderdeel is van het leven. De Bijbel zegt hetzelfde, maar gaat ook een spade dieper. In Hebreeën 12 krijg je een visie aangereikt die je helpt om overeind te blijven in moeilijke tijden en er zelfs sterker uit te komen.

 

======================================

 

Welkom!

Op zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God, om te zingen of te luisteren naar lied en/of muziek. We doen dit, om zo inhoud te geven aan de relatie met God. We prijzen God om wie Hij is en wat Hij doet. Hij is betrokken op ons mensen; Hij wil met ieder op weg in deze wereld.

Vanaf 10.30 is er koffie en thee, en vanaf 12:00 een hapje en een drankje met voor wie zin heeft aansluitend een lunch. We vinden het fijn wanneer iets te eten meeneemt voor jezelf en eventueel een persoon extra. Er is een magnetron en een gasstel aanwezig om iets op te warmen. Een salade of gesmeerde crackers of broodjes (bijvoorbeeld) zijn natuurlijk ook een prima optie.
Heel hartelijk welkom! Er is kinderoppas aanwezig.