Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/01/2020
11:00 - 12:00

Locatie
HILL

Categorieën


Hoe gaat Jezus om met scepsis en twijfel?

De impact van Jezus op zijn directe omgeving is groot. De evangelist Johannes beschrijft hoe mensen keer op keer diepgaand veranderen na de ontmoeting met Jezus. De vorige keer ging het over zijn invloed op je identiteit. Deze keer kijken we naar een kritische luisteraar. Een zekere Natanaël. Hoe gaat Jezus daarmee om? En wat betekent dat voor onze twijfels en vragen over het christelijk geloof? Mark spreekt erover vanuit Johannes 1: 35-51.

========================================

Welkom!

Op zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God, om te zingen of te luisteren naar lied en/of muziek. We doen dit, om zo inhoud te geven aan de relatie met God. We prijzen God om wie Hij is en wat Hij doet. Hij is betrokken op ons mensen; Hij wil met ieder op weg in deze wereld.

Vanaf 10.30 is er koffie en thee, en vanaf 12:00 een hapje en een drankje met voor wie zin heeft aansluitend een lunch. We vinden het fijn wanneer iets te eten meeneemt voor jezelf en eventueel een persoon extra. Er is een magnetron en een gasstel aanwezig om iets op te warmen. Een salade of gesmeerde crackers of broodjes (bijvoorbeeld) zijn natuurlijk ook een prima optie.
Heel hartelijk welkom! Er is kinderoppas aanwezig.