Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/12/2019
11:00 - 12:00

Locatie
HILL

Categorieën


Kerst vergt moed (Advent deel 4)

Kerst gaat niet alleen over ruimte willen creëren voor het onverwachte, voor wat je leven in de war schopt. De boodschap van vorige week. Kerst vraagt ook om moed.  Moed om iemand te ontvangen in je leven die jou reputatieschade bezorgt, die de regie van jouw leven overneemt én die tegen jou zegt: ‘zonder mij ga je het niet redden in je leven’. Drie keer moedig zijn dus.

Dit is wat Jozef, de vader van Jezus, laat zien in Matteüs 1. Mark laat ons zien hoe en wat dit betekent voor ons.

 

—————————————

 

Welkom!

Op zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God, om te zingen of te luisteren naar lied en/of muziek. We doen dit, om zo inhoud te geven aan de relatie met God. We prijzen God om wie Hij is en wat Hij doet. Hij is betrokken op ons mensen; Hij wil met ieder op weg in deze wereld.

Vanaf 10.30 is er koffie en thee, en vanaf 12:00 een hapje en een drankje met voor wie zin heeft aansluitend een lunch. We vinden het fijn wanneer iets te eten meeneemt voor jezelf en eventueel een persoon extra. Er is een magnetron en een gasstel aanwezig om iets op te warmen. Een salade of gesmeerde crackers of broodjes (bijvoorbeeld) zijn natuurlijk ook een prima optie.
Heel hartelijk welkom! Er is kinderoppas aanwezig.